Hieronder mijn knoflookbroodjes, lekker voor bij de soep of zomaar!
Je neemt wat afbakbroodjes, bruin, wit of met pitjes?
Gewoon wat jij lekker vindt!
Even doorsnijden...
Een beetje olijfolie in een bakje, liever teveel dan te weinig!
Dat smeert beter:).
Lekker veel knoflook, ik heb vier teentjes gebruikt.
Jum jum jum!
Dan de knoflook door de olie mengen...
Je smeert het uit over je broodjes.
Zoals je ziet heb ik dit gedaan met een kwast
dat werkt wel zo makkelijk.
Dan een tomaat halveren en uitknijpen over je
broodjes. Ook mag je met de tomaat
over je broodjes wrijven.
Zo ziet het er dan uit!
Even in de oven!
30 minuten op 175 graden heb ik gedaan,
zo werden ze lekker knapperig.
Wat ik heel lekker vind is verse basilicum,
deze heb ik in kleine stukjes geknipt en over
de broodjes verdeeld.
Eet smakelijk!
Zo makkelijk en super lekker!
Enjoy!
Liefs XX!